Karolina  Schoonheidssalon Natuurlijk Mooi &  Yogastudio Nalu

 Yoga in Heemskerk, Natuurlijk Mooi & Yogastudio Nalu

Photo by Nathalie Kemna ©

Karolina

Natuurlijk Mooi staat voor een natuurlijke huid- en lichaamsverzorging in een ontspannen  en serene sfeer. Alle behandelingen worden gegeven vanuit de holistische filosofie.

In de salon werk ik uitsluitend op afspraak en daarom zeer felexibel (ook in de avonduren).

Door de personlijke aandacht is er altijd ruimte voor je wensen, zodat  je van elke behandeling optimaal kan genieten. Je welzijn, ontspanninig, en hygiene staan centraal in elke behandeling. Ik zorg ervoor dat je volledig tot rust kan komen en dat je weer in verbinding met jezelf komt te staan.

- Schoonheidssalon & Yogastudio

Mijn naam is Karolina

Ik ben een gelukkige en toegewijde mama van drie kinderen.
De liefde en respect voor de natuur heb ik van kleins af aan meegekregen in mijn opvoeding en ze staan altijd centraal in mijn (gezins) leven.

 

Ik ben er van overtuigt dat lichaam en geest onlosmakend met elkaar verbonden zijn en dat het menselijk lichaam net zo als MOEDER NATUUR zelfhelede krachten heeft. De natuur is continue op zoek naar balans. Zo is ons lichaam.

 

Als we uit balans zijn beginnen we klachten te ontwikkelen zowel fysiek als mentaal. De natuur is voor mij het grootste voorbeeld en een voortdurende bron van inspiratie hoe je gezond, gebalanceerd en gelukkig kunt leven. Mijn liefde voor de natuur, gezonde voeding & leefstijl hebben ervoor gezorgd dat ik van mijn passie mijn werk heb kunnen maken.

 

Na een lange tijd alleen te durven dromen heb ik eindelijk mijn hart gevolgd en mijn droom laten uitkomen: een eigen holistische praktijk. In mijn studio zorg ik niet alleen voor jou lichaam maar ik laat je graag de belangen van SELFCARE zien en voelen.

 

YOGA is voor mij ook een van de essentieele factoren voor een gezond en gelukkig leven. Het is zoveel meer dan een bewegingsvorm. Sinds twee jaar ben ik een yogadocente en geef ik les bij verschillende yogastudios. In mijn eigen studio kun je terecht voor een privéles. Zo kun je zelf ervaren hoe yoga je kan helpen meer evenwicht in jouw leven te brengen.

Echte schoonheid komt van binnenuit.

 

Als je je mooi en gelukkig voelt straal je het ook uit!

 

“ NATURAL WAY IS THE BEST WAY”