Karolina  Schoonheidssalon Natuurlijk Mooi &  Yogastudio Nalu

Yoga in Heemskerk, Natuurlijk Mooi & Yogastudio Nalu

Photo by Nathalie Kemna ©

Karolina - Schoonheidssalon & Yogastudio

Mijn naam is Karolina, eigenaresse van Schoonheidssalon Natuurlijk Mooi & Yogastudio Nalu. Ik ben een gelukkige en toegewijde moeder van drie kinderen. De liefde en respect voor de natuur heb ik van huis meegekregen en ze staan altijd centraal in mijn (gezins) leven.

Ik geloof dat lichaam en geest onlosmakend met elkaar verbonden zijn en dat het menselijk lichaam net als MOEDER NATUUR zelfhelede krachten heeft. De natuur is continue op zoek naar balans. Schoonheidssalon Natuurlijk Mooi & Yogastudio Nalu.
Als we uit balans zijn beginnen we klachten te ontwikkelen zowel lichamelijk als mentaal. De natuur is voor mij het grootste voorbeeld en een voortdurende bron van inspiratie hoe je gezond, gebalanceerd en gelukkig kunt leven. Yoga in Heemskerk.

Mijn liefde voor de natuur, gezonde voeding & leefstijl hebben ervoor gezorgd dat ik van mijn passie mijn werk heb kunnen maken. Schoonheidssalon Natuurlijk Mooi & Yogastudio Nalu.

Na een lange tijd alleen te durven dromen heb ik eindelijk mijn hart gevolgd en mijn droom laten uitkomen: een eigen studio voor lichaam & geest. Bij Schoonheidssalon Natuurlijk Mooi & Yogastudio Nalu zorg ik niet alleen voor jouw lichaam, maar laat ik je graag de belangen van SELFCARE zien en voelen.

YOGA is voor mij ook een van de essentieele factoren voor een gezond en gelukkig leven. Het is zoveel meer dan een bewegingsvorm. Schoonheidssalon Natuurlijk Mooi & Yogastudio Nalu.
Sinds twee jaar ben ik een yogadocente en geef ik les bij verschillende yogastudios. In mijn eigen yogastudio, Studio Nalu kun je terecht voor een privéles. Zo kun je zelf ervaren hoe yoga je kan helpen meer evenwicht in jouw leven te brengen. Online platform voor spiritualiteit.

Echte schoonheid komt van binnenuit.

Als je je mooi en gelukkig voelt straal je het ook uit! Schoonheidssalon Natuurlijk Mooi & Yogastudio Nalu.

“ NATURAL WAY IS THE BEST WAY”