Spirituele Partners van Yoga in Heemskerk

Yoga in Heemskerk - Yogadocent Marcel

Yoga in Heemskerk ©

Marcel

Yogadocent 

Marcel is yogadocent en oprichter van Yoga in Heemskerk en HighZense Yoga. Zijn yogareis is een aantal jaren geleden gestart en heeft hij meerdere yogaopleidingen gedaan. Marcel geeft les bij Yogaschool De Blauwe Vlinder.

 


 Yoga in Heemskerk - HSP Coach Annemarie

Yoga in Heemskerk ©

Annemarie

HSP Coach en Yogadocente

Annemarie is eigenaresse van Coachingpraktijk The Power Inside. Een coachingspraktijk voor HSP's in Heemskerk. Daarnaast is zij ook Yogadocent in haar eigen praktijk, maar ook bij Yogaschool de blauwe Vlinder.

 


Yoga in Heemskerk - Yogadocente Karolina

Photo by Nathalie Kemna ©

Karolina

Schoonheidsspecialiste en Yogadocente

Karolina is eigenaresse van schoonheidssalon Natuurlijk Mooi & Yogastudio Nalu waar zij natuurlijke huid- en lichaamsverzorging aanbied. Daarnaast zorgt zij ook voor jouw ontspanning in haar eigen yoga studio.

 


 Yoga in Heemskerk - Yogadocente Anne

Yoga in Heemskerk ©

Anne

Yogadocente

Anne is yogadocente bij Annesyoga, Dit doet zij vanuit haar hart, met liefde en compassie. Anne is gecertificeerd Hatha en Yin Yogadocente. Anne geeft ook les bij Qi Gong Works in Heemskerk.

 Yoga in Heemskerk is een online platform voor spiritualiteit. Een platform die spirituele en gepassioneerde mensen verwelkomt en bij elkaar brengt. Ben je yogadocent of heb je een yogaschool, ben je een spirituele coach of bent je reiki behandelaar? Op deze pagina gaat het over mensen die vanuit hun spirituele hart leven en met liefde hun spirituele passie en ondernemerschap delen. Op een plek waar ruimte is voor spiritualiteit, liefde, passie, verbinding en ondernemen. Wil je ook spirituele partner worden met een eigen pagina zodat je jouw evenementen hier delen? Neem dan contact op via het contactformulier.