Anne Borgers Annesyoga

Yoga in Heemskerk, Annesyoga

Anne - Annesyoga

Dag lieve zoeker, welkom bij Annesyoga.

Ik ben Anne Borgers, en wie ben jij?

Dat is toch eigenlijk de belangrijkste vraag.
Yoga in Beverwijk.

Je bent vast bij mij terecht gekomen met een bepaalde intentie, vraag, of wellicht een mentale of fysieke klacht. Ik breng je graag dichter bij jezelf, door samen te kijken naar wat je wel kan. Yoga en ademhalingsoefeningen zijn daarbij een fysieke ingang om jezelf beter te leren kennen. Meditatie, fylosofie, en reiki tijdens yogalessen zullen je helpen antwoorden te vinden op jouw persoonlijke levensvragen, en daarmee het pad van jouw persoonlijke groei en ontwikkeling te lopen. Klinkt dat allemaal wel erg zwaar? Het is mijn missie dat vooral op een luchtige manier met een dikke glimlach te benaderen. Heb vooral ook plezier op dat schitterende pad! Yoga in Heemskerk.

In mijn blog deel ik antwoorden op mijn eigen vragen. Want ook ik loop mijn eigen pad van groei en ontwikkeling. Ik hoop je daarmee te inspireren vragen aan jezelf te blijven stellen, te blijven zoeken naar jouw antwoorden. Online platform voor spiritualiteit.

Om mijzelf dan toch even kort voor te stellen: Ik ben Anne, moeder van 3 kinderen, en ik werk in de thuiszorg. Verder geef ik yogalessen in groepsvorm op donderdagavond en in privelessen. Samen werkt dat voor mij als twee tegen polen die elkaar aanvullen. Aan de ene kant het drukke bestaan midden in de maatschappij als moeder en in mijn werk, en aan de andere kant de rust en dicht bij mezelf zijn in meditatie yoga en energie. eigenlijk zoals alles: de balans tussen yin en yang. Yoga in

Stuur me gerust al je vragen naar infoannesyoga@gmail.com

Ik hoop je snel te mogen ontmoeten.
Lieve zonnige groet,
Anne